Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Школярка з Бережан ввійшла у трійку Всеукраїнського конкурсу

Маленька школярка з Тернопільщини зуміла стати однією з кращих в Україні. 

11 вересня стали відомі результати Всеукраїнського конкурсу на кращий малюнок та твір на лісівничу тематику «Людина і ліс», яке щорічно проводить Товариство лісівників України.

Цьогоріч конкурс на кращий малюк на твір пройшов серед дітей із особливими потребами. Активну участь у ньому на Тернопільщині взяли бережанські та чортківські школярі, які отримали заохочувальні призи, а переможці конкурсу місцевого рівня, окрім грошових нагород, отримали путівку на обласний конкурс.

Тернопільська обласна організація Товариства лісівників визначила переможців та надіслала кращі роботи на Всеукраїнський конкурс. Як поінформував голова ТОО Товариства лісівників України Ігор Гуменюк, сьогодні з Києва повідомили гарну новину – вихованка Бережанської обласної комунальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів Лілія Романів, з роботою «Ліс – багатство», здобула третє місце.
Переможниця отримає грошові кошти та пам’ятку про участь у конкурсі. Вітаємо Лілію та бажаємо безліч перемог у майбутньому.

Прес-служба Тернопільського ОУЛМГ

На Тернопільщині помер працівник поліції

В Кременці автомобіль збив дитину (ФОТО)