Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі нетверезий водій спричинив аварію (ФОТО)

Вчора у Тернополі з вини нетверезого водія трапилася аварія. Про це повідомили правоохоронці. 

– У Тернополі до патрульної поліції, я був кілька разів і це чудове місто. І люди тут хороші, – каже начальник управління патрульної поліції Тернополя Михайло Білецький. – Порівнювати Тернопіль та Одесу тяжко. Минулого року в Одесу на відпочинок приїхало шість мільйонів людей. Там значно більший відсоток злочинність. А Тернопіль спокійне місто і я був здиваваним. І я бажаю всім, щоб воно таким і залишалось.

За словами нового очільника управлінні патрульної поліції, за 2016-й – частину 2017-ого року в Одесі за добу траплялось в середньому 33 ДТП.

– У Тернополі за добу буває два ДТП, буває п’ять, – каже Михайло Білецький. – Але бувають і резонансні ДТП. Наприклад, нещодавнє, коли на прехресті вулиць Будного та Шептицького бензовоз з’їхав з дороги і водій загинув. Під час моєї служби такої аварії ще не було.

Щодо кадрових змін у лавах тернопільської патрульної поліції, то новий керівник кардинальних змін не планує. За його словами, рівень тернопільських патрульних більш, ніж достатній. Але для того, щоб рівень був ще вищим, пан Білецький планує організовувати більше занять з різних напрямків для патрульних.

– Хочу звернутись до тернополян, щоб вони завжди звертались до правоохоронних органів, – додає пан Білецький. – Неважливо що трапилась чи яка проблема – звертайтесь. Ми завжди входитимемо у ситуацію і намагатимемось допомогти або підказати, як її вирішити.

Мар’яна Дохват

 

10 найкрасивіших водоспадів України (ФОТО)

Керівник патрульної поліції розповів про відмінності Тернополя й Одеси