Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На форумі Порошенко розповів про повернення Криму

Президент України Петро Порошенко заявив, що Крим повернеться Україні, а допоможуть в цьому міжнародні майданчики. Про це він заявив під час виступу на щорічній конференції Ялтинська європейська стратегія (YES) в Києві. 

За його словами, Україна має намір добиватися повернення окупованих територій за допомогою міжнародних інстанцій.

“Крим повинен повернутися Україні… Не можна просто забути або відвернутися від цього… Ми повинні пам’ятати, що битва за світовий порядок почалася з окупації Криму в 2014 році… Ми покладаємося на інструменти міжнародних санкцій і судів. Міжнародний майданчик – це дієвий механізм. Вищий міжнародний рівень – ООН. Генасамблея ООН визнала Росію як окупанта, і ми на вірному шляху “, – сказав Порошенко.

Ялтинська європейська стратегія – щорічна конференція, на яку збираються найвпливовіші політики та підприємці України і світу. Проходить щорічно, починаючи з 2004 року, в партнерстві з Фондом Віктора Пінчука. Метою конференції є розвиток України, її європейське майбутнє, а також налагодження міжнародних зв’язків.

Засновником Ялтинської європейської стратегії є Віктор Пінчук, відомий український бізнесмен і меценат. Десять років форум YES приймала Ялта. З 2014 року через незаконну анексію Криму зустріч Ялтинської європейської стратегії стала проходити в Києві.

Американка шокована знайденими у річці речами (ВІДЕО)

В мережі з’явилися детальні фото нового iPhone X (ФОТО)