Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині чоловік забив жінку, яка приїхала із сусідньої держави

Алкоголь, сварка та нанесення тілесних ушкоджень стали причиною смерті шістдесятидвохрічної уродженки сусідньої держави. Жінка приїхала на територію України 21 вересня до знайомого з села Настасів Тернопільського району. В нього і зупинилася.

За словами т.в.о. начальника слідчого відділення Тернопільського відділення поліції Олега Грабчука, 25 вересня о 17:35 в чергову частину ТВП надійшло повідомлення від жителя обласного центру. Чоловік повідомив, що його родич, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, дебоширить за місцем свого проживання.

Коли на місце виклику приїхала слідчо-оперативна група, то на підлозі житлового будинку виявили мертву жінку, а господар помешкання спав на ліжку поруч.

При попередньому огляді у жінки на тілі виявили тілесні ушкодження – синці на голові, руках та ногах.

У ході перевірки стало відомо, що господар, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, почав сваритися з гостею. У ході суперечки він кілька разів вдарив її дерев’яною палицею. Уже після проведення судово-медичної експертизи стало відомо, що смерть наступила в результаті крововиливів. Родичі загиблої стверджують, що чоловік і раніше бив співмешканку.

Підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому оголосили підозру відповідно до статті 121 частина 2 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

На Тернопільщині посадовці вимагали від іноземця 1000 доларів

ДТП у Тернополі: водій та пасажир поламали ноги (ФОТО)