Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Керівник патрульної поліції розповів про відмінності Тернополя й Одеси

Під час розмови з журналістами новий очільник тернопільської патрульної поліції повідомив про відмінність між Тернополем та Одесою. Про це передає 20 хвилин

Ніч на 12 вересня була для патрульних Тернополя досить насиченою на події – правоохоронці оформили 3 протоколи за керування у стані сп’яніння.

Так, близько опівночі на вулиці Протасевича інспектори зупинили «Ford Mondeo», водій якого не виконав вимогу дорожнього знаку 5.16 «Напрямки руху по смугах». У 31-річного водія були ознаки алкогольного сп’яніння. Результат освідування за допомогою алкотестеру драгер – 1,14 проміле. На правопорушника патрульні винесли постанову за порушення ПДР і протокол за керування напідпитку.

В іншого кермувальника ЗАЗ інспектори зафіксували у крові 1,91 проміле. Приводом для перевірки чоловіка послужило порушення ним правил дорожнього руху. Подія сталася теж, на вулиці Протасевича.

А близько 2-ї години на вулиці Стадникової 22 річний водій напідпитку спричинив дорожньо-транспортну пригоду. Кермувальник, перебуваючи за кермом «Renault Dokker», наїхав на електроопору.

Принагідно в Управлінні патрульної поліції Тернополя звернулись до краян із проханням не сідати за кермо після розпиття алкоголю.

У Тернополі нетверезий водій спричинив аварію (ФОТО)

Ринок нерухомості Тернополя: за скільки можна орендувати квартиру?