Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Загальний гороскоп на цей тиждень 18.09-24.09

Кожній людині доля готує щось цікаве та неймовірне. Дізнайтеся що?  

Овен (Березень 21 – Квітень 20)

На початку тижня Ви будете особливо рішучі та активні й зможете помітно наблизитися до досягнення якихось важливих цілей. Ті незначні складності, з якими Ви можете зіткнутися на цьому тижні, швидше за все, виникнуть в четвер або п’ятницю. І коли це станеться, Вам ні в якому разі не можна буде опускати руки. Зберіться з думками і спрямуйте всі свої сили на подолання цих проблем – це стане ключем до їх вирішення. Починаючи з вечора п’ятниці й до кінця вихідних будьте спонтанні та креативні.

Телець (Квітень 21 – Травень 21)

На початку тижня Вам не можна буде проявляти впертість. Зберігайте гнучкість мислення і будьте готові дивитися на речі очима інших людей. Саме такий підхід призведе Вас до успіху. Починаючи з середи і до п’ятниці Ви будете легко знаходити з оточуючими спільну мову. Проявіть властиве Вам почуття гумору в роботі. З вечора п’ятниці і до кінця вихідних Вам буде потрібно радитися з іншими людьми, перш ніж приймати будь-які рішення.

Близнюки (Травень 21 – Червень 21)

У понеділок і вівторок Ви будете особливо проникливі, і якщо Ви об’єднайте сили з настільки ж кмітливим людиною, Вам вдасться привести на світ ряд вельми цікавих і перспективних ідей. У середу, четвер і п’ятницю будьте особливо обережні при спілкуванні з іншими людьми телефоном і через Інтернет. Навіть найпростіші і банальні фрази можуть перекручено ними тлумачитися. Тому якщо Вам буде потрібно повідомити їм щось дійсно важливе, почекайте з цим до вечора п’ятниці або до вихідних. Саме в ці дні Вам буде простіше всього донести суть своїх думок до співрозмовників.

Рак (Червень 22 – Липень 22)

На початку тижня Вам буде важко привести себе в гармонійний стан. Якщо Вам буде важко, обговоріть всі питання зі своїми друзями. У середу, четвер і п’ятницю Ви будете перебувати в дуже рішучому, життєрадісному і креативному настрої. На вихідних Ваша прекрасна пам’ять послужить Вам у великій пригоді. Застосуйте ті уроки, які Ви отримували в минулому, до свого сьогодення та майбуття.

Лев (Липень 23 – Серпень 23)

На початку тижня Ви будете переповнені небувалою впевненістю в собі, але не допускайте, щоб вона вдарила Вам в голову. Ставтеся до інших людей з належною повагою. З середи до п’ятниці оточуючі будуть перебувати в дуже емоційному і вразливому стані. Подайте їм хороший приклад, зберігаючи незворушність, спокій і життєрадісність. На вихідних приділіть якийсь час самоосвіті. І будьте готові познайомитися з дуже цікавою і привбливою людиною.

Діва (Серпень 24 – Вересень 23)

На початку тижня проявіть готовність змінюватися і працювати над собою – і Ви будете за це щедро винагороджені. У період з середи до п’ятниці навколишнє середовище буде таїти в собі так багато прихованих нюансів і складнощів, що навіть такій уважному і методичній людині, як Ви, буде складно в них розібратися. Намагайтеся не піддаватися стресу і дивитися на речі в перспективі. На вихідних Ваша жвава дискусія з кимось із Ваших знайомих може перерости в запеклу суперечку. Будьте готові розрядити обставини.

Ваги (Вересень 24 – Жовтень 23)

В ході перших кількох днів тижня Вам надасться прекрасна можливість вибудувати з оточуючими людьми глибокий інтелектуальний і емоційний (можливо, навіть романтичний) зв’язок – не пропустіть цей шанс! У середу, четвер і п’ятницю Ви постійно будете стикатися з якимись проблемами. Та не дуже переживайте з цього приводу і розробіть про всяк випадок запасний план. З вечора п’ятниці і до кінця вихідних не соромтеся прямо висловлювати свої думки. Тільки в цьому випадку Вам вдасться донести їх суть до співрозмовників.

Скорпіон (Жовтень 24 – Листопад 22)

У понеділок і вівторок Вам буде особливо важливо прислухатися до точки зору інших людей. З середи до п’ятниці перед Вами відкриється величезна кількість нових можливостей в особистих відносинах. На вихідних приготуйтеся до ряду можливих конфліктів в спілкуванні зі своїми колегами, знайомими та рідними. Проявіть гнучкість мислення і вміння йти на компроміс.

Стрілець (Листопад 23 – Грудень 21)

На початку тижня у Вас неймовірно розіграється креативність. У середу, четвер або п’ятницю задайте собі питання: що мені нагадує нинішня ситуація? Ваше минуле таїть в собі відповіді на все, що Вас турбує. Починаючи з вечора п’ятниці і до кінця вихідних, Ваше життя буде наповнене любов’ю. Ця дивовижна атмосфера буде відчуватися в стосунках з усіма близькими людьми – рідними, друзями і Вашою половинкою.

Козеріг (Грудень 22 – Січень 20)

У понеділок і вівторок уважно стежте за тими подіями, які будуть розгортатися навколо Вас. Які наслідки вони можуть мати для Вашого майбутнього? У середу, четвер і п’ятницю Ви будете виключно проникливі в області людських відносин. На вихідних приділіть якийсь час своїм практичним і рутинним справах, після чого Ви зможете в повній мірі розслабитися і як слід відпочити.

Водолій (Січень 21 – Лютий 19)

Схоже, що на початку тижня Ви матимете феноменальну привабливість і чарівність, і ніхто з оточуючих Вас людей не зможе встояти перед Вами. У четвер і п’ятницю Вам буде потрібно приділяти рівну увагу як своїм власним потребам, так і потребам Вашої пасії. Починаючи з п’ятниці і до кінця вихідних, активно проявляйте свою креативність і винахідливість. В результаті Ви зумієте привести на світ ряд по-справжньому новаторських ідей.

Риби (Лютий 20 – Березень 20)

На початку тижня не будьте надто вимогливі і суворі до себе. Дозвольте собі розслабитися і просто залишайтеся самим собою. У середу, четвер і п’ятницю зірки особливо посилять притаманну Вам креативність, романтичність і унікальність – і Ви відчуєте себе на вершині світу! Якщо під час вихідних Ви зіткнетеся з якоюсь проблемою, яка поставить Вас в глухий кут, то не соромтеся звертатися за порадою до інших людей. Вони допоможуть Вам у всьому розібратися.

Олександра Баліцька

На Тернопільщині втопився 80-річний рибалка

Огляд вакансій за останній тиждень