Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Журналісти не дають депутатам їсти

Нещодавно депутати подали скаргу на журналістів, які не дають їм спокійно поїсти. 

21 вересня нардепи регламентного комітету під час засідання озвучили низку зауважень щодо перебування журналістів у стінах Верховної Ради України.

Про це Українській правді повідомив член комітету від «БПП» Дмитро Лубінець.

«Ми не обговорювали обмеження, ми не обговорювали обмежений вхід – було питання, що за останній час тут є 4 тисячі акредитованих журналістів, в тому числі проросійських видань. Тому ми пропонували, що потрібно зробити аналіз, хто акредитований у ВР», – підкреслив парламентар.

Також народні обранці поскаржилися на присутність журналістів у буфеті парламенту під час перерви.

«Були підняті народними депутатами зауваження, що в перерві між 12 і 12.30 неможливо пообідати, бо в цей же час дуже багато журналістів і всі столи зайняті – це перша проблема. А друга проблема, що всупереч забороні знімати, в їдальні дуже багато представників медіа не просто фотографують ціни, страви, а знімають, що конкретний депутат їсть, що в нього на тарілці», – додав депутат.

На уточнення журналіста про те, чи готується з цього приводу новий законопроект щодо перебування журналістів у парламенті, Лубінець відповів: «Це приймається не законом, а положенням. Положення готує апарат Верховної Ради, затверджує його Верховна Рада. Усі зауваження, які були озвучені на комітеті, представники апарату записали, чекаємо на їх положення».

Уродженець Тернополя став Чемпіоном світу

У Тернополі знову рекламують наркотики (ФОТО)