Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поліція знайшла горе-матір, яка народила дитину в туалеті, а потім викинула її на смітник (ФОТО)

Правоохоронці обшукали увесь Тернопіль і знайшли жінку, яка викинула дитину на смітник. Тернополянка вже має п’ятирічну дитину.

Підозрювана зізналася, що вчинила страшний злочин

Правоохоронці встановили особу  горе-матері, яка викинула на смітник новонароджене маля. Нагадаємо, 31 серпня  до Зборівськоговідділення поліції надійшло повідомлення від жителя села Ігровиця, який сортуючи щойно привезене сміття, виявив у ньому труп новонародженої дитини.

Оперативники встановили усі обставини трагедії. Перевірка чи не усіх житлових масивів міста, відпрацювання інформації, яка надходила від небайдужих громадян – усі ці заходи дали позитивний результат.

4 вересня поліцейські розшукали в одному з медичних закладів 30-річну мешканку обласного центру. Вона намагалася ввести в оману слідчих, адже спочатку заперечувала свою вагітність, стверджуючи, що лікує запалення яєчників, а вже згодом заявила, що народила хлопчика. Однак зрештою розповіла усі шокуючі подробиці.

Хоч сама жінка виховує 5-річну донечку, але без будь-яких докорів сумління позбавилася немовляти, а допомагала їй у цьому  матір, з якою проживає.

За попередніми даними породілля народжувала вдома у туалеті. Стверджує, дитина народилася мертвою, тому й вирішила одразу її позбутися. Шокує й той факт, що матір не тільки не схаменула доньку, а допомогла загорнути дитину та винести на смітник.

Обшук в квартирі  тернополянки допомогли виявити докази, які підтвердили, що маля народилося саме там. Відтак жінка у скоєному зізналася.

За фактом умисного вбивства матір’ю своєї новонародженої дитини відкрито кримінальне провадження згідно статті 117 ККУ. Триває судово-медичнаекспертиза, яка встановить основну причину смерті новонародженої дівчинки. Тривають слідчі дії.

 

 

Коли на Тернопільщині потеплішає?

На Тернопільщині юнак побив чоловіка, старшого за нього на 20 років