Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Що подарувати на Новий рік-2018 рідним, друзям та колегам?

Наразі все більше українських родин починає готувати подарунки на Новий Рік для рідних, друзів та співробітників заздалегідь. Адже так хочеться подарувати найріднішим, щось дійсно потрібне, цікаве та оригінальне. Щоб підібрати дійсно найкращі подарунки необхідно добре налаштуватись: мати гарний настрій, долучити всю фантазію та винахідливість і можна розпочинати пошуки. А заощадити винахідливим українцям завжди допоможуть знижки, акції та розпродажі. 

Що подарувати друзям?

Чим здивувати друзів в новому 2018 році? Це питання наразі турбує багатьох. Звісно, отримувати подарунки – завжди приємно, але ж так хочеться ще й здивувати.

Гарним та незвичним подарунком як для подруги, так і для друга стане оригінальний трав’яночок, у вигляді чоловічка. Він стане до душі усім, хто полюбляє рослини, та знайде своє місце як вдома на підвіконні чи комоді, так і на робочому столі в офісі.

Жартівливий килимок для ванної кімнати у вигляді смартфону, або ж фільму жахів, підійме усім настрій, та ще довго буде нагадувати про вас та гарно проведений час. А поличка для ванної, на яку можна поставити книжку чи келих вина, порадує та здивує кожного!

У вас багато подружок, та кожну Ви хочете привітати зі святом – подаруйте чудові органайзери. Підберіть подарунок для кожної, з урахуванням смаків та потреб, адже хто як не найліпша подруга знає чим догодити!

Мандрівникам та мрійникам рекомендуємо подарувати карту мрій, або ж скретч карту світу.

Подарунки рідним

Серед великого різноманіття інтернет-каталогу UMART Ви неодмінно зможете підібрати подарунки для друзів та рідних за доступною ціною. А в розділі товари для дому на сайті Umart, Ви неодмінно знайдете незвичайні речі, гідні стати найкращим подарунком на Новий рік.

Для батьків гарним подарунком стане якісна та гарна постільна білизна, чи комплект рушників.

Дівчину, чи сестричку можна здивувати оригінальним набором для ванної кімнати – дозатором для мила та утримувачем для губки в оригінальному виконанні, або ж оригінальним  пляжним килимком.

Яскравий та незвичайний варіант – найрізноманітніші світильники, ліхтарики та електронні свічки. І тут Ви вже можете дати волю фантазії та підібрати аксесуар на будь-який смак, колір та бюджет.

Чоловікам же у нагоді стане книжка-сейф, чи масажер для спини, подаровані з турботою та любов’ю.

А для тих господарів та господинь, що полюбляють готувати, найкращий подарунок – набір для приготування ролів або посуду.

Чим привітати колег?

Найбільше свого часу ми проводимо саме на роботі, зі своїми співробітниками, то як же їх не привітати зі святом? Але, що можна подарувати колезі, щоб це була не просто якась дрібничка, а корисна річ?

У розділі товари для кухні Ви неодмінно знайдете необхідний подарунок.

Для офісних співробітників, або ж працівників торгових точок ідеальний варіант – це термокружка, кружка для чаю чи кави, стильний ланч-бокс або компактна термосумка для ланчу.

Оригінальний контейнер для заварювання у вигляді чоловічка, або ж лимону чи полуниці не тільки приємно здивує, але й завжди стане у нагоді як на роботі так і вдома чи в дорозі.

Ланч бокс чи сумка для обіду стануть у нагоді як співробітнику, так і керівнику.

Приємне співвідношення ціни та якості на товари у магазині Umart.com.ua дозволять підібрати подарунки для родини, друзів та колег незмінно високої якості за приємною ціною. Подарунки на Новий рік легко підібрати, не тільки в розділі із подарунками та у розділах з товарами для дому, кухні чи розпродажі, адже сайт має дуже зручну форму пошуку. Досвідчені менеджери завжди прийдуть на допомогу – нададуть відповідь на будь-яке питання, та приймуть замовлення.

На Тернопільщині жінка померла від ножового поранення

Правоохоронці не змогли знайти вбивць героя небесної сотні з Тернопільщини