Набір на навчання в польському виші ще триває. Як вступити на 2017/2018 навчальний рік?

До 28 вересня можна подавати документи на навчання на бакалавраті і магістратурі в Університеті інформаційних технологій та менеджменту в Жешуві.

Навчальна пропозиція вишу в цьому році ще ефективніше відповідає на попит на ринку праці. Абітурієнти в 2017 році можуть бути певними, що обравши практичне навчання в УІТМ, вони без сумніву зможуть побудувати вдалу професійну кар’єру.

Доказом цього є результати першого міністерського дослідження професійного шляху випускників польських навчальних закладів. Згідно з ним випускники УІТМ у порівнянні з колегами з інших підкарпатських університетів витрачають найменше часу на пошуки роботи.

«Ми постійно досліджуємо ринок праці і навчаємо студентів на спеціальностях, які необхідні для сучасної економіки. Програми навчання ми консультуємо з підприємцями, які вже впродовж багатьох років успішно функціонують в світі бізнесу. Завдяки цьому наші студенти швидко знаходять роботу. Абітурієнти, які довірять нам свою освіту, можуть бути певними, що після закінчення навчання будуть задоволені», – зазначає доктор Анджей Розмус, проректор з питань навчання УІТМ.

Результати міністерського дослідження професійного шляху випускників польських навчальних закладів свідчать про те, що випускники УІТМ у порівнянні з колегами з інших підкарпатських університетів витрачають найменше часу на пошуки роботи – не більше, ніж півтора місяця. Це без сумніву зумовлюється тим, що ми надійно готуємо своїх студентів до конкуренції на ринку праці, а в університетському Бюро кар’єр на них чекають тисячі вакансій. Окрім цього, випускники УІТМ отримують одні з найвищих зарплат.

Практична модель навчання

В УІТМ особливу увагу приділяють практичним аспектам навчання – на лекціях, лабораторних заняттях і тренінгах студенти вчаться в експертів і досвідчених професіоналів. Університет використовує практичну модель навчання. В чому це проявляється? Прикладом може бути новостворений напрям навчання на магістратурі – спеціальність ІТ-аналітика в бізнесі на факультеті інформатики. Партнером цієї спеціальності є світовий технологічний лідер – компанія BorgWarner. Метою співпраці BorgWarner та УІТМ є підготовка групи експертів, які зможуть докласти зусиль до розвитку фірми. Поєднання теоретичних знань, які дає УІТМ, і практичних вмінь, яких студенти набувають завдяки професіоналам, забезпечує ідеальний старт для майбутньої професійної кар’єри.

«Рішення про вибір цієї спеціальності в УІТМ може стати першим кроком до роботи мрії в компанії BorgWarner. На найкращих студентів чекають дворічні стажування, під час яких вони зможуть ознайомитись з функціонуванням фірми, отримати необхідний досвід і розраховувати на працевлаштування», – пояснює Маріуш Пенар, менеджер IT/Campus BRM.

«Інші факультети теж мають своїх бізнес-партнерів, з якими ми консультуємо програми навчання. Працівники цих фірм також ведуть заняття, а студенти мають можливість взяти участь у цікавих стажуваннях, а також познайомитись зі своїм першим роботодавцем вже під час навчання», – зазначає проректор Анджей Розмус.

Єдиний такий напрям навчання в Польщі

УІТМ – це єдиний університет в Польщі, який навчає на факультетах комп’ютерної графіки та мультимедійної продукції і цифрових медіа та іміджевої комунікації (сучасної журналістики), а також на англомовних напрямах навчання – General Aviation (авіація загального призначення) i Aviation Management (авіаційний менеджмент). Окрім цього, серед усіх вишів Підкарпаття це єдиний університет, який пропонує навчання на факультеті психології в менеджменті, спеціалізації перекладу з китайською мовою (на факультеті англійської філології), а також на магістратурі з косметології. Набір проводитиметься також на вже перевірені напрями навчання, випускники яких все ще є затребуваними на ринку праці: інформатика, логістика, менеджмент, дієтологія та фізіотерапія.

Випускники задоволені

Згідно з рапортом робочої групи з питань дослідження якості освіти за підсумками 2016 і 2017 років, понад 80% випускників УІТМ вважає, що виш виправдав очікування, які вони мали перед початком навчання. Окрім цього, троє з чотирьох випускників зазначають, що якби їм знову потрібно було обрати вищий навчальний заклад, то вони вибрали б УІТМ.

Ознакою того, що студенти задоволені своїм вибором, є зокрема те, що вони розповідають про університет іншим. Дослідження показало, що майже 80% випускників порадили б знайомим навчання в УІТМ. Студенти особливо високо оцінюють організацію навчання, пропозиції практик і стажувань, а також можливість поєднання відвідування занять і роботи за спеціальністю. Великою перевагою, на думку студентів, є також дружнє ставлення викладачів, на допомогу і підтримку яких вони можуть розраховувати на кожному етапі отримання освіти.

Подай документи

Набір триває до 28 вересня 2017 року. Детальнішу інформацію на тему вступу можна знайти тут.

 

-

This website uses cookies.