Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині сусіди підло обікрали чоловіка, який у полі молотив зерно

Хтось тяжкою працею заробляє на хліб насушний, а комусь – лиш би вкрасти. Двом любителям легкої наживи слідчі Ланівецькоговідділення поліції інкримінують незаконне заволодіння чужим майном – частина третя статті 185 КК.

Того дня в село Соколівка заїхали скупники металобрухту. Для двох місцевих випивак – це нагода швидко підзаробити, тож кинулися никати чужими обійстями у пошуках якогось металевого непотребу.

60-річний селянин, заклопотаний жнивами, не звернув уваги, що поблизу його господарства крутяться двоє молодиків. Поспішаючи в поле, ще й забув замкнути підсобне приміщення.

Щойно пенсіонер виїхав з подвір’я, односельці одразу ж кинулися обшукувати його обійстя. Перше, що потрапило у руки, – газозварювальний апарат та бензопила.  Це й понесли скупникам металобрухту. Виручили дві тисячі гривень, хоча вартість краденого в рази більша.

Потерпілий одразу не помітив крадіжки, а коли  звернувся до поліцейських дізнався, що став жертвою 25-річних односельців. Щоправда, виручені  гроші ті встигли пропити.

Триває досудове розслідування, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

У Тернополі завершилася перевірка інформації про катування і гвалтування підозрюваного у поліції

Тернопільська “Нива” здобула важливу нічию у Львові