Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільські підприємці отримали цікаву футбольну пропозицію

Керівництво футбольного клубу «Тернопіль» звертається до підприємців та тернополян з проханням надати фінансову підтримку тернопільському професійному футболу.

Адже у економічних умовах, що склалися, міська рада Тернополя не спроможна самостійно утримувати професійний футбольний клуб. Для досягнення високих результатів клубу необхідні додаткові ресурси.

Минулого року на діяльність ФК «Тернопіль» з бюджету міста було передбачено 1,5 мільйони гривень, залучалися спонсорські кошти. Однак 2017 рік показав, що такого фінансування для ФК «Тернопіль» вже не достатньо.

«Міський бюджет не може посилити додаткові витрати на футбольний клуб, оскільки місто повинне фінансувати медицину та освіту, виділяти гроші для компенсації перевізникам за проїзд пільговиків у громадському транспорті тощо.

Звертаємось до небайдужих тернополян і підприємців долучитися до творення справжньої тернопільської народної команди. Адже Тернопіль достойний мати футбольну команду найвищого професійного рівня!» – йдеться у зверненні.

Підприємці, які бажають долучитися до фінансування ФК «Тернопіль» можуть звертатись за тел. 097-897-19-04.

У відомому тернопільському барі побили двох клієнтів

Що сьогодні відбувалося на дорогах Тернопільської області?