Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Таксист в Тернополі довів дівчину до сліз

Про водія таксі, який нахамив та довів до сліз розповіла тернополянка Світлана Стойко. Дівчина каже, що хоче попередити інших жителів міста і просить не боятись розповідати про подібні випадки.

— Я викликала таксі фірми “Таксі Тернопіль”, номер шашки 502.

На прохання під’їхати до того місця, куди я викликала машину, у відповідь змушена була прийняти порцію грубості і приниження, особливо, коли сказала, що я його клієнт, і він мені ласку не зробив, коли приїхав за викликом. В результаті у мене зіпсований урок, на який я приїхала в сльозах, і нервовий зрив. Вважаю, що ніхто не повинен звикати до грубого відношення, особливо коли ми будуємо європейську державу і повинні мати правильну громадянську позицію, — зазначила дівчина.

Світлана каже, що вже зверталась у службу таксі зі скаргою. Там дівчині відповіли, що директор проведе бесіду із таксистом-грубіяном.

— Я вже багато років працюю та навчаюсь у Польщі. Коли приїжджаю додому, в Україну, в Тернопіль, мене вражає низький рівень культури середньостатистичного громадянина. Куди б я не пішла: в магазин, на базар, в якийсь заклад чи викликаючи таксі, звідусіль я зустрічаюся з лавиною негативу та хамства. Що мене вражає ще більше, що ми до цього звикли, для нас це “нормально”.Мені здається, що у наших людей скривлене поняття людської гідності, воно атрофоване.

Чому це має бути нормально, коли мені хамлять, підвищують голос, кричать, чи зневажливо відносяться? Це болюче для мене питання стає ще вразливішим, коли я розумію, яка я беззахисна та незахищена у своїй державі. Я не чоловік, не молодий хлопець, який може дати відповідь. Моя мотивація не лише в тому, щоб “присадити” саме цього водія, але щоб дати людям зрозуміти, що ми не повинні миритися з тим, щоб нас змішували з болотом низькокультурні, вульгарні фаміль’ярні та фривольні люди, — наголосила Світлана.

Джерело: “Доба”.

Що цікавого приготували для тернополян та гостей міста (ВІДЕО)

На Тернопільщині минулого тижня вода забрала життя чотирьох людей