Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині чоловік віддав безкоштовно мотоцикл шахраю

Мешканець Заліщицького району повірив у порядність невідомого покупця, якому продав мотоцикл.

Після усіх домовленостей смс-повідомлення про надходження 28 тисяч гривень надійшло на мобільний продавця і він передав мотоцикл кур’єру. Однак лише згодом зрозумів – повідомлення фальшиве, а мотоцикл дістався пройдисвіту безкоштовно. Чоловік повідомив про шахрайство працівникам поліції.

Вкотре нагадуємо: торгуйте з розумом! Найбезпечніше – отримати готівку а вже тоді віддавати товар. Тому ретельно перевіряйте рахунок щодо надходження коштів. Банківська картка, а яку надходять гроші від продажу не має бути прив’язано до вашого мобільного, адже так шахраї уміло створюють фальшиві смс та відправляють власнику рахунку. Насправді жодних коштів вони не переводять. Тому навіть якщо отримали підтвердження по телефону, перевірте особисто, чи дійсно надійшли гроші на рахунок: в банкоматі, через мобільний додаток, чи зателефонувавши в банк.
Не довіряйте невідомим! Можете залишитися без товару та без готівки!

ешканець Заліщицького району повірив у порядність невідомого покупця, якому продав мотоцикл. Після усіх домовленостей смс-повідомлення про надходження 28 тисяч гривень надійшло на мобільний продавця і він передав мотоцикл кур’єру. Однак лише згодом зрозумів – повідомлення фальшиве, а мотоцикл дістався пройдисвіту безкоштовно. Чоловік повідомив про шахрайство працівникам поліції.

Поліція вкотре нагадує: торгуйте з розумом! Найбезпечніше – отримати готівку а вже тоді віддавати товар. Тому ретельно перевіряйте рахунок щодо надходження коштів. Банківська картка, а яку надходять гроші від продажу не має бути прив’язано до вашого мобільного, адже так шахраї уміло створюють фальшиві смс та відправляють власнику рахунку. Насправді жодних коштів вони не переводять. Тому навіть якщо отримали підтвердження по телефону, перевірте особисто, чи дійсно надійшли гроші на рахунок: в банкоматі, через мобільний додаток, чи зателефонувавши в банк. 
Не довіряйте невідомим! Можете залишитися без товару та без готівки!

У Тернополі поліцейський отримав у подарунок тухлі яйця (ФОТО)

У понеділок у Тернополі представлять нового начальника патрульної поліції