Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині у продавців ринку вилучили 3 кілометри браконьєрських сіток

Тернопільський рибоохоронний патруль під час рейду на ринку м. Збараж виявив торгівлю, на тротуарі, знаряддями лову, які заборонені Законом України «Про тваринний світ» та Правилами любительського і спортивного рибальства.

В результаті, вилучено 44 одиниці сіткоснастевого  матеріалу, загальна довжина якого становить близько 3300 м.  Сума збитків завданих рибному господарству складає 13 000 грн.

На порушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.85-1 КУпАП. Матеріали справи направлено до Збаразького районного суду для вирішення справи.

Рибоохоронними патрульними Тернопільщини було проведено масово-роз’яснювальну роботу серед населення, яка спрямована на запобігання порушень природоохоронного законодавства.

Тернопільський рибоохоронний патруль закликає рибалок бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства та збуту біоресурсів (риби).

У випадку, якщо ви помітили порушення, прохання терміново повідомляти на «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50, (0352) 27-70- 34.

У Тернополі п’яний водій перекинув автомобіль (ФОТО)

На Тернопільщині у вогні загинув 59-річний чоловік