Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На берегах Стрипи виявили небезпечну знахідку

29 серпня о 19:25 у селі Купчинці Козівського району на березі Стрипа виявлено 3 вибухонебезпечних предмети часів Другої світової війни: артилерійський снаряд, калібром 152 мм та дві гранати Ф-1.

Цього ж дня о 19:25 на території приватного господарства у селі Геленків Козівського району виявлено 2 артилерійських снаряди часів Другої світової війни, калібром 76 мм.

Знайдені небезпечні знахідки передані до рук фахівців групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління для подальшого знешкодження у безпечному місці шляхом контрольованого підриву.

“Громадяни, пам’ятайте, якщо ви знайшли предмети, які ззовні схожі на боєприпаси, або є підозрілими – не торкайтесь їх! Ні в якому разі не намагайтесь їх розібрати, або підпалити! Про знахідку негайно повідомляйте до місцевого підрозділу ДСНС, зателефонувавши за номером «101». Правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише досвідчені фахівці. Не намагайтеся робити цього самостійно, адже це може призвести до трагічних наслідків!” – закликають у головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Підлітка, якого підозрюють у резонансному вбивстві, відправляють у Львів на психіатричне обстеження

Тернополянин підняв на ноги поліцію, бо дружина забрала у нього автомобіль