Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Набір на навчання в польському виші ще триває. Як вступити на 2017/2018 навчальний рік?

До 28 вересня можна подавати документи на навчання на бакалавраті і магістратурі в Університеті інформаційних технологій та менеджменту в Жешуві.

Навчальна пропозиція вишу в цьому році ще ефективніше відповідає на попит на ринку праці. Абітурієнти в 2017 році можуть бути певними, що обравши практичне навчання в УІТМ, вони без сумніву зможуть побудувати вдалу професійну кар’єру.

Доказом цього є результати першого міністерського дослідження професійного шляху випускників польських навчальних закладів. Згідно з ним випускники УІТМ у порівнянні з колегами з інших підкарпатських університетів витрачають найменше часу на пошуки роботи.

«Ми постійно досліджуємо ринок праці і навчаємо студентів на спеціальностях, які необхідні для сучасної економіки. Програми навчання ми консультуємо з підприємцями, які вже впродовж багатьох років успішно функціонують в світі бізнесу. Завдяки цьому наші студенти швидко знаходять роботу. Абітурієнти, які довірять нам свою освіту, можуть бути певними, що після закінчення навчання будуть задоволені», – зазначає доктор Анджей Розмус, проректор з питань навчання УІТМ.

Результати міністерського дослідження професійного шляху випускників польських навчальних закладів свідчать про те, що випускники УІТМ у порівнянні з колегами з інших підкарпатських університетів витрачають найменше часу на пошуки роботи – не більше, ніж півтора місяця. Це без сумніву зумовлюється тим, що ми надійно готуємо своїх студентів до конкуренції на ринку праці, а в університетському Бюро кар’єр на них чекають тисячі вакансій. Окрім цього, випускники УІТМ отримують одні з найвищих зарплат.

Практична модель навчання

В УІТМ особливу увагу приділяють практичним аспектам навчання – на лекціях, лабораторних заняттях і тренінгах студенти вчаться в експертів і досвідчених професіоналів. Університет використовує практичну модель навчання. В чому це проявляється? Прикладом може бути новостворений напрям навчання на магістратурі – спеціальність ІТ-аналітика в бізнесі на факультеті інформатики. Партнером цієї спеціальності є світовий технологічний лідер – компанія BorgWarner. Метою співпраці BorgWarner та УІТМ є підготовка групи експертів, які зможуть докласти зусиль до розвитку фірми. Поєднання теоретичних знань, які дає УІТМ, і практичних вмінь, яких студенти набувають завдяки професіоналам, забезпечує ідеальний старт для майбутньої професійної кар’єри.

«Рішення про вибір цієї спеціальності в УІТМ може стати першим кроком до роботи мрії в компанії BorgWarner. На найкращих студентів чекають дворічні стажування, під час яких вони зможуть ознайомитись з функціонуванням фірми, отримати необхідний досвід і розраховувати на працевлаштування», – пояснює Маріуш Пенар, менеджер IT/Campus BRM.

«Інші факультети теж мають своїх бізнес-партнерів, з якими ми консультуємо програми навчання. Працівники цих фірм також ведуть заняття, а студенти мають можливість взяти участь у цікавих стажуваннях, а також познайомитись зі своїм першим роботодавцем вже під час навчання», – зазначає проректор Анджей Розмус.

Єдиний такий напрям навчання в Польщі

УІТМ – це єдиний університет в Польщі, який навчає на факультетах комп’ютерної графіки та мультимедійної продукції і цифрових медіа та іміджевої комунікації (сучасної журналістики), а також на англомовних напрямах навчання – General Aviation (авіація загального призначення) i Aviation Management (авіаційний менеджмент). Окрім цього, серед усіх вишів Підкарпаття це єдиний університет, який пропонує навчання на факультеті психології в менеджменті, спеціалізації перекладу з китайською мовою (на факультеті англійської філології), а також на магістратурі з косметології. Набір проводитиметься також на вже перевірені напрями навчання, випускники яких все ще є затребуваними на ринку праці: інформатика, логістика, менеджмент, дієтологія та фізіотерапія.

Випускники задоволені

Згідно з рапортом робочої групи з питань дослідження якості освіти за підсумками 2016 і 2017 років, понад 80% випускників УІТМ вважає, що виш виправдав очікування, які вони мали перед початком навчання. Окрім цього, троє з чотирьох випускників зазначають, що якби їм знову потрібно було обрати вищий навчальний заклад, то вони вибрали б УІТМ.

Ознакою того, що студенти задоволені своїм вибором, є зокрема те, що вони розповідають про університет іншим. Дослідження показало, що майже 80% випускників порадили б знайомим навчання в УІТМ. Студенти особливо високо оцінюють організацію навчання, пропозиції практик і стажувань, а також можливість поєднання відвідування занять і роботи за спеціальністю. Великою перевагою, на думку студентів, є також дружнє ставлення викладачів, на допомогу і підтримку яких вони можуть розраховувати на кожному етапі отримання освіти.

Подай документи

Набір триває до 28 вересня 2017 року. Детальнішу інформацію на тему вступу можна знайти тут.

 

На території Почаївської лаври загинув 38-річний житель Вінницької області

На Тернопільщині водій не розминувся із телям