Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

До кінця тижня у Тернополі прогнозують неймовірну спеку

До кінця тижня в Тернополі протримається спека, погода буде ясною та без опадів. Незначне похолодання синоптики передбачають лише у неділю, 13 серпня.

Так, як повідомляють у Тернопільському обласному центрі з гідрометеорології, у четвер, 10 серпня, очікується сонячний день, стоятиме ясна погода, без опадів. Вранці температура повітря становитиме 15 градусів тепла, і вже ближче до полудня підніметься до 26 градусів плюс. Ввечері стовпчик термометра підніметься до +29 градусів.

П’ятниця, 11 серпня, також потішить теплою і ясною погодою. Прогнозується, що весь день буде без опадів. Температура повітря прогріється до 30 градусів вище нуля. Таким чином, температура повітря вдень коливатиметься від 26 до 30 градусів плюс, вночі ж стовпчик термометра опуститься до позначки +18.

Спекотною погода, а небо ясним буде ще й у суботу, 12 серпня. Вдень температура повітря буде +26-+31 градус, вночі очікується, що нагріте за день повітря, буде також теплим і становитиме 22 градуси вище нуля.

У неділю, 13 серпня, небо уже захмариться і протягом всього дня буде хмарно. Утім, опадів не передбачається. Температура повітря також знизиться і буде +21-+22 градуси, ввечері стовпчик термометра опуститься до +17 градусів.

Авіакомпанія “Мотор Січ” готова відкрити регулярні рейси з Тернополя до Києва та Мінська

Судитимуть браконьєрів, які наловили риби у Дністрі на понад 200 тисяч гривень