На центральному тернопільському ринку, за словами продавців, деякі види м’яса подорожчали на 20-30 грн. В основному дорожчою стали свинина та яловичина.
Відтак, в середньому ціни на свинину, телятину, баранину та курятину нині такі:
Свиняча почеревина без кістки в середньому коштує 94 грн./кг, свиняче сало – 36, свинячий гуляш – 108, свиняча грудинка – 76, ребро свиняче – 94, свиняча голяка – 55, свиняча корейка з кісткою і шкурою – 81, свинячий окіст з кісткою і шкурою – 81, свиняча лопатка з кісткою і шкурою – 81, свинячий окіст без кістки – 110, свиняча лопатка без кістки – 110, свиняча корейка – 116, свинячий биток без кістки – 129, свинячий ошийок без кістки – 149, свиняча вирізка – 144, свинячий бекон нарізний – 118, свинячий стейк із грудини – 96 та свинячий стейк із ошийка – 152 грн./кг.
Ціни на баранину також різноманітні: бараняче каре коштує 91 грн./кг, баранячий ошийок – 70, бараняча лопатка рублена – 74 та бараняча задня частина – 72 грн./кг.
Щодо яловичини, то ціни виглядають наступним чином: яловиче ребро – 73 грн./кг, яловича грудинка – 67, яловичий гуляш – 114, яловичий ошийок без кістки – 112 грн./кг.
Курятина в цьому асортименті найдешевша, адже куряча гомілка вартує 53 грн./кг, курка – 50, куряче філе – 86, куряче стегно – 59, куряча четвертина – 43 та курячі крила – 49 грн./кг.