Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

2000 гривень – ціни на купальники у Тернополі просто вражають

Позаду уже півтора місяці літа, а це означає, що для того, хто ще не встиг покупатися у водичці та по засмагати на пляжі, із відкриттям літньо-пляжного сезону варто поквапитися.

 

І, звісно, для того, щоб іти на пляж, слід мати купальник. А їх тепер, як то кажуть, на будь-який колір і смак, або як ще кажуть: до кольору, до вибору. Дорогі та економваріанти, закриті і відкриті, бразиліана та анжеліка, з пуш-апом та без, з високою талією та низькою, – лише міряй і купуй.

А позаяк для дівчат завжди і всюди залишається пріоритетним – виглядати гарно, журналісти «Галасу» поцікавилися, які нині купальники в моді та скільки вони коштують.

Таким чином, нам вдалося з’ясувати, що модні тенденції цьогорічного літа такі: модель купальника «холтер» – це комір, який іде навколо шиї та зони декольте. Вважається, що він добре підкреслює спину і плечі. Також цього літа модний купальник у стилі «ретро» із високою талією, який допоможе приховати недоліки фігури. Цікавою є й модель «монокіні» – це суцільний купальник з оголеною спиною і всілякими вирізами. Дана модель може, як підкреслити переваги, так і приховати недоліки. Вже кілька років поспіль не виходять з моди купальники в анімалістичному стилі, тобто такі, які мають тваринні принти, як от, наприклад, леопардовий. Ну, і, звичайно, завжди в моді купальники «бандо і бікіні». Бандо – це верх без бретельок. При цьому, дана модель робить акцент на зоні декольте і підкреслює шию.

А тепер що стосується менш приємного – ціни за цю всю красу, яка коливається від 150 гривень до 2,5 тисяч гривень. В середньому купальник можна придбати за 400-500 грн. Дешевший купальник уже зовсім неякісний і згодиться хіба що на кілька разів, а от купальники від 1,5 тис. грн. і вище – це вже брендові купальники, якісні, а тому й дорогі. Та якщо підсумувати, то ціни на купальники залежать від якості матеріалу, аксесуарів та крамниць, у яких вони продаються. Адже на ринку, що всім відомо, купальники найдешевші.

Іван Чайківський: аграрії здобули важливу перемогу на міжнародному рівні

Дебошир із Тернополя встановив абсолютний рекорд – отримав 37-ий адмінпротокол від поліції