Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Через Президента тернопільські медики завтра вийдуть на роботу о сьомій ранку

Президент 14 липня відвідає одразу дві області – Тернопільську та Львівську. До візиту глави держави інтенсивно готуються ще з понеділка.  

Спершу Петра Порошенка чекають у КЗ ТОР “Тернопільська університетська лікарня”. У медзакладі кажуть, що Президент братиме участь у відкритті лабораторного корпусу, який реконструювали та добудовували кілька років.

Точний час, коли в лікарню приїде Петро Порошенко, не повідомляють. Та працівники кажуть, що вже о 7.00 мають прийти на роботу, щоб як слід зустріти главу держави. Це зумовлено і міркуваннями безпеки – зокрема, вони повинні пройти обстеження металошукачами.

Із медзакладу Петро Олексійович поїде у центр Тернополя – на Театральну площу, і візьме участь у церемонії передачі автомобілів для секторів реагування патрульної поліції.

“Загалом у відділи поліції області передаватимуться 18 автомобілів Mitsubishi Outlander, – розповідає Експрес-онлайн Андрій Василик, заступник начальника відділу комунікації ГУ Нацполіції в Тернопільській області. – Церемонія передачі автомобілів за участі Президента має розпочатися о 13.00. Після цього Петро Порошенко вирушить у Львівську область”.

У Львові глава держави має відвідати бронетанковий завод, де востаннє був у жовтні 2014 року.   Нагадаємо, що дотепер за час свого президентства Петро Порошенко вже 12 разів приїжджав на Львівщину із робочими візитами.

А от на Тернопільщину здійснить лише четвертий візит. Торік, під час однієї із поїздок в цю область, президенський літак не зміг через негоду приземлитися у Тернополі. Завтра ж, за прогнозами синоптиків, буде ясно.

Джерело: газета “Експрес”

Дебошир із Тернополя встановив абсолютний рекорд – отримав 37-ий адмінпротокол від поліції

Cвідки готові підтвердити невинуватість затриманого в Італії бійця із Тернопільщини