Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Цієї ночі у Бережанах спалили автомобіль заступника Бережанської РДА

У ніч на 19 липня у Бережанах невідомі спалили автомобіль заступника голови Бережанської районної державної адміністрації Ігоря Гринкевича.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав голова Бережанської РДА Володимир Петровський.

«Сьогодні вночі згорів черговий автомобіль (бус) на Бережанщині. Цього разу в мого заступника Ігоря Гринкевича, звичайно, що від «самозагоряння», – іронізує Володимир Петровський і нагадує, що від «самозагоряння» вже раніше згоріли автомобілі голови Бережанської районної ради та його заступника, двох заступників голови РДА та екс-депутата районної ради-голови РО БПП.

Пан Володимир зауважив, що автомобілі у Бережанах мають звичку самозагорятися з 1.30 до 3.30 год. ночі під вікнами житлових будинків їх власників. «І це в жодному випадку не розцінюється як кримінально-політичні «розборки», а лише як випадковий збіг обставин», – пише голова РДА.

Нагадаємо, ще у 2015 році у Бережанах відбулася серія підпалів, а також побиття автомобілів, активістів, які боролися із беззаконням у цьому місті. Тоді за свою активну громадянську позицію постраждали депутат Бережанської районної ради, викладач Бережанського агротехнічного інституту, а також громадський діяч Олег Павлів, «свободівець», екс-голова Бережанської районної ради Степан Кленик, активіст ГО «Бережанська самооборона» Любомир Кузяк та заступник голови Бережанської районної ради Роман Висоцький.

За кожним фактом протиправних діянь порушені кримінальні провадження, але й досі ніхто не притягнутий до відповідальності. Хоча вже минуло з того часу два роки (!). Тоді ж активісти ГО «Бережанська самооборона» неодноразово наголошували, що всі ці випадки пов’язані між собою, адже потерпілі викривали діяльність так званої бережанської мафії, що займається розкраданням лісу, виготовленням «пальонки» та реалізацією спирту. Утім, слідство триває досі… А тепер ще й за новим фактом підпалу.

На сільській вулиці зіткнулися два скутеристи і отримали важкі травми

У центрі Тернополя розпочали ремонт історичної будівлі (ФОТО)