Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі три таксисти потрапили у ДТП (ФОТО)

На вулиці Тарнавського 45-річний близько 20.15 водій таксі вʼїхав у авто Toyota Carina під керуванням 30-річного водія, – повідомляють в прес-службі управління патрульної поліції Тернополя. Водій таксі залишив авто на дорозі та втік з місця аварії.
Водій авто Toyota не встиг його роздивитись.

Патрульні встановили особу таксиста, але самого чоловіка знайти не вдалось. На телефоні дзвінки він не відповідає. Його авто – ВАЗ 21099 евакуювали на штрафмайданчик у с. Байківці, повідомляє “20 хвилин“.

Аварія між двома таксі трапилась на просп. Злуки близько 21:30. Обидва учасники ДТП – водії таксі “549”. Водій Daewoo в’їхав у авто Audi 80, за кермом якого був 52-річний водій.

– Винуватець аварії – водій Daewoo з місця події зник, – коментують в прес-службі. – Під час аварії постраждала 19-річна пасажирка авто Audi.

Дівчину з попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та судомний синдром забрала “швидка”.

Ще одна аварія між “таксистами” трапилась на Привокзальному майдані 26 липня о 2.30. Водій “Девʼятки” вʼїхав в Daewoo Lanos. Водії розійшлись по європротоколу, потерпілих немає.

Тернополяни уже можуть фотографуватись біля нового бренду – “Я люблю Тернопіль” (ФОТО)

Тернополяни без візи можуть заробити гроші в Угорщині