Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі найбільше шукають продавців-консультантів. Тижневий огляд вакансій

За останній тиждень на пошуковому сайті з працевлаштування Work.ua найпопулярнішими були продавці-консультанти. Адже для них у місті було аж 101 пропозиція.

Загалом, за тиждень в Тернополі на даному сайті розмістили 421 вакансія. Зокрема, у сфері ІТ пропонували 42 вакансії, у сфері керівництва середньої ланки та адміністрування – 71, для бухгалтерів було 59 вакансій. У сфері готельного та ресторанного бізнесу пропонували 71 вакансію, а для дизайнерів було 22 пропозиції. Для спортсменів, які бажають навчати інших, – 17 вакансій, а у сфері логістики – 108 пропозицій. Маркетинг, реклама – 32 пропозиції, на дві вакансії більше – у сфері медицини та фармацевтики. У сфері нерухомості практично не затребувані фахівці, адже є лише 2 вакансії. Освіта і наука має 19 пропозицій. Для робітничих спеціальностей пропонують 170 вакансій, а роздрібна торгівля мала 133 пропозиції.

Що ж стосується роботи за професіями, у Тернополі потрібно 63 водії, 17 адміністраторів, 66 менеджерів з продажу, 101 продавець, 55 торгових представників, 19 офіс-менеджерів, 16 офіціантів, 18 секретарів, 22 комірників, 6 мерчендайзерів, 33 повари, 27 касирів та 3 операторів ПК.

Є також вакансії і в інших містах Тернопільської області. Зокрема, на сайті Work.ua пропонують роботу у Чорткові – 21 вакансія, у Кременці – 16 пропозицій, у Бережанах – 10 робочих місць і в Бучачі – 5 вакансій.

Щодо заробітної плати, яку роботодавці пропонують своїм потенційним працівникам, то компанія SoftGroup розмістила свої оголошення в топі та ще й з позначокою «віп». Зарплати у компанії від 5 тис. грн. до 50 тис. гривень. Пишуть також, що готові взяти студента. Спеціалізується фірма на продажі.

А от ТОВ «Нове місто – ТМК» потребує менеджера з активного продажу і за це пропонує заробітну плату у розмірі 10 тис. грн. Власне, в середньому для менеджерів з продажі на даному сайті заробітна платає складає 10 тисяч гривень. Для водіїв-експедиторів, комплектувальників, вантажників пропонують 4 тисяч гривень. Продавці-консультанти в середньому можуть заробляти від 3 50 грн. до 5 тис. грн. Офіціантам пропонують мінімальну зарплату 3200 грн. плюс чайові. Кухарі можуть отримувати від 5 до 7 тисяч гривень. А от деякі роботодавці пропонують своїм потенційним працівникам заробітну плану нижчу від мінімальної – 2 тис. грн.

Загалом у Тернополі є маже тисячу вакансій.

Нагадаємо, на початку липня, коли ми аналізували ринок праці, то на даному сайті за тиждень було 527 вакансій. Тепер ж, як бачимо, їх кількість зменшилася більше, ніж на сто вакансій і становить 421-ну.

Матеріал підготовлено на основі даних Work.ua. 

У одному з районів Тернопільщини відмовилися закривати малокомплектні школи

Які професії у Тернополі найбільш популярні. Тижневий огляд вакансій