Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі гасили пожежу у житловому будинку (ФОТО)

11 липня о 14:07 на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про задимлення, на рівні  сьомого поверху дев’ятиповерхового житлового будинку, на вулиці Л.Українки, в м.Тернопіль.

На виклик негайно направили перше відділення й автодрабину частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення та фахівців оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області.

За попередньою інформацією, горіння виникло на балконі однієї з житлових квартир. На час прибуття рятувальників балкон був охоплений полум’ям, площа горіння становила близько 5 м.кв. Пожежа швидко набирала обертів. Існувала загроза перекидання полум’я на житлові квартири.

На підмогу особовому складу ЧСПТ були направлені перше та друге відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Всі сили та засоби були спрямовані на боротьбу з вогнем. Для роботи у непридатному для дихання середовищі залучались 3 ланки газодимозахисної служби.

Працюючи в екстремальних умовах високої температури та значного задимлення о 14:22  вогнеборці локалізували горіння та зупинили поширення полум’я, а о 14:33 пожежу вдалось повністю ліквідувати.

Обставини виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються, повідомляють у прес-службі головного управління ДСНС України в Тернопільській області.

Увага! На вулиці Живова на один день повністю перекриють рух автотранспорту

На Тернопільщині п’яні велосипедисти скоїли дві аварії