Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

26 липня закінчується термін прийому документів до вишів

Уже цієї середи, 26 липня, закінчується термін на те, щоб подати документи до вищих навчальних закладів, тому, хто ще не встиг цього зробити, варто поквапитися.

Реєстрація електронних кабінетів абітурієнтів розпочалася 29 червня і завершиться 25 липня на ez.osvitavsim.org.ua. Сама реєстрація заяв на вступ розпочалася 12 липня і завершиться 26 липня. Під час подачі заяв до ВНЗ абітурієнтам потрібно буде вказати пріоритетність цих заяв від одного до дев’яти. Для абітурієнтів, які вступають за співбесідою, вступних іспитів або творчого конкурсу, подача документів закінчилася 20 липня.

Творчі конкурси у вищих навчальних закладах проводяться з 17 до 26 липня, вступні іспити з – 21 до 26 липня.

Рейтингові списки до зарахування оприлюднять 1 серпня. До 5 серпня абітурієнти, рекомендовані до зарахування, повинні подати оригінали документів. Через два дні – 7 серпня – вузи оголосять списки зарахованих на бюджет, на контрактне навчання – до 30 вересня.

Пропонуємо також до уваги нашим читачам рейтинг вишів Тернопільскої області у загальному українському рейтингу та у ТОП-200 університетів. Так, Тернопільський національний економічний університет посідає 27 місце у загальному рейтингу та 39 – у ТОП-200, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя – 38 та 34 відповідно, Тернопільський державний медичний університет імені І. Горабчевського – 54-55 та 87 місця, Тернопільський національний педагогічний університет ім. Гнатюка – 59 та 101, Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія ім.Тараса Шевченка – 209 та 191, Тернопільський інститут соціальних та інформаційних технологій – 231 та 201 і Бучацький інститут менеджменту і аудиту – 279 та 201 місця відповідно.

Жнива на Тернопільщині: серед лідерів Підволочиський, Борщівський та Тернопільський райони

Екс-тернополянка перемогла росіянку і виграла бронзу чемпіонату світу з фехтування