Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Танцюристи, які тілами збудували слово “Тернопіль”, запамʼятались одеситам (ВІДЕО)

Фото на якому тернополяни, які відпочивали у Одесі, тілами збудували слово “Тернопіль” розлетілось у соцмережах. Така ідея виникла спонтано у одного з тернополян під час відпочинку. 

– Ця ідея виникла у мого чоловіка Ігоря Голінського, – розповідає Світалана Стець. – Ми з нашою танцювальною групою Social dance club поїхали в Одесу на сальса-фестиваль, який проводять щороку на пляжі “Дельфін”. Після майстер-класів ми засмагали, купалися в морі, робили загальні фото…

Спершу чоловік Світлани запропонував викласти з людей на піску абревіатуру назви їхньої танцювальної школи.

– А потім йому прийшла в голову ідея ще зробити слово “Тернопіль” на піску, – каже Світлана. – Але на пляжі було мало місця, щоб це все створити, бо було багато відпочиваючих. Тому я запропонувала зробити фото на пірсі. Ми продумали, хто за яку букву відповідає, зразу ж побудували їх, після чого Ігор зробив фото.

Під час процесу фотографування усі учасники разом прокричали “Тернопіль!”. Люди, які були на пляжі, як розповідає жінка, з цікавістю спостерігали за всім дійством, пише “20 хвилин”.

– А сальсероси з інших міст, які відпочивали поряд з нами, потім підходили й казали, що в Тернополі найпозитивніші та найвеселіші люди, і що ми на цьому фесті всім запам’яталися, – додає тернополянка.

На Тернопільщині п’яний священик скоїв ДТП. Троє дітей у лікарні

Агрохолдинг «МРІЯ» розпочав збиральну кампанію