Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Суд визнав підозрюваного у вбивстві дівчини небезпечним для суспільства і залишив його під вартою

Підозрюваний у вбивстві 17-річної Іринки Мукоїди з Вишнівця Збаразького району тепер відмовляється від своїх свідчень.

За його словами, під час затримання, погрожуючи, його змусили зізнатися у скоєнні вбивства. Про це він повідомив на суді під час розгляду апеляції щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, нещодавно 16-річному підозрюваному суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб. Утім, адвокат підозрюваного, який, до речі захищав його в іншому кримінальному провадженні, порушеному за фактом викрадення автомобіля, подав апеляцію, адже вважає, що цей запобіжний захід для його підзахисного дуже суворий. На суді просили тримання під вартою змінити на домашній арешт.

Однак колегія суддів Апеляційного суду Тернопільської області залишила рішення суду першої інстанції без змін, адже прокурор надала беззаперечні докази, які свідчили про те, що підозрюваний у вбивстві є небезпечним для суспільства. З доводами прокурора погодилися й судді, які підтримали позицію про небезпеку для суспільства, зокрема, й через неможливість пояснити мотив убивства.

При цьому, під час розгляду даного клопотання, судова зала була переповнена. Адже дана подія викликала неабиякий резонанс та суспільний інтерес.

Проте тепер підозрюваний у жахливому злочині відмовляється від усіх своїх свідчень і вважає, як стверджує його адвоката, що присутність батька під час допиту брати до уваги не можна, адже він страждає на алкоголізм.

Утім, наразі триває слідство й лише після його завершення можна буде робити якісь висновки. Щоправда, як зазначають правоохоронці, й тепер уже достатньо доказів, які підтверджують причетність підозрюваного до скоєного.

 

У Тернополі на Текстильній в оренду здають величезний склад

Львів’яни потрапили на Тернопільщині у прикру аварію (ФОТО)