Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Страшна аварія на Тернопільщині: загинула жінка, яка їздила просити людей на весілля (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 липня, близько 12-ї години, на автодорозі поблизу с. Гермаківка, Борщівського району, неподалік залізничного мосту.

За попередніми даними, 51- річний житель Чортківського району, керуючи автомобілем «OPEL ASTRA», на 144 км. автодороги «Тернопіль- Скалат – Гусятин – Борщів -Жванець», не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя дороги та допустив наїзд на бетонну опору.
Внаслідок пригоди 45-річна пасажирка автомобіля від отриманих травм загинула на місці.
Водія з закритою черепною-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритою травмою грудної клітки, переломом 6-го та 8-го ребер з права, різаними ранами потиличної ділянки зліва госпіталізовано у районну лікарню.

Як стало відомо, подружжя того дня їздило до своїх родичів, щоб запросити їх на весілля до своєї доньки, котре мало відбутись цієї суботи. Додому повертались поспіхом, тією дорогою їздили не часто. На даний момент триває слідство, правоохоронці встановлюють всі обставини аварії.

Транспортний засіб поміщено на спеціальний майданчик Борщівського відділення поліції. У водія взято взірець крові на вміст алкоголю. Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Список аптек у Тернополі, де можна безкоштовно отримати ліки

Усик проти Хука в першому колі боксерської Ліги Чемпіонів!