Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Стало відомо, скільки випускників на Тернопільщині не склали ЗНО

У зв’язку з тим, що основна сесія складання зовнішнього незалежного оцінювання завершилася ще 16 червня, тепер уже стали відомі результати зі всіх предметів.

Так, як повідомив заступник директора інституту післядипломної педагогічної освіти Юрій Шайнюк, цього року незалежне оцінювання не мало успіху для двох випускників з Тернопільщини. Зокрема, йдеться про учня однієї із тернопільських шкіл та учня хоростківської школи, що в Гусятинському районі.

– 23 травня під час зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури під час технологічної перерви було виявлено в двох його учасників мобільні телефони, що заборонено регламентом та процедурою проведення тестування, – розповів Юрій Шайнюк. – Таким чином, цих учасників позбавили права продовжувати ЗНО і їх видалили з аудиторії. Оскільки це випускники цьогорічні, то оцінка в атестат про повну загальну середню освіту з української мови в них буде 1 бал. А результат у 200-бальній шкалі, який дає змогу вступати у вищі навчальні заклади у них не подоланий. На жаль, цього року вступити до українських вишів вони не зможуть.

Вірні Настасова відвідали відомий в України храм, у якому знаходяться мощі 710 святих

Тернопільські патрульні повернули додому літню жінку, яка заблукала