Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сайт Почаївської Лаври користується послугами заборонених провайдерів

Офіційний сайт Почаївської Лаври УПЦ московського патріархату можуть заблокувати через використання послуг хостингу російської ІТ-компанії «Бегет» із Санкт-Петербурга.

Стало відомо, що Почаївська Лавра московського Патріархату користується послугами того ж російського хостинг-провайдера, що і більшість сепаратистських сайтів та Інтернет-ресурсів владних структур терористичної «ДНР».

За співпрацю з терористами російську компанію «Бегет» вже зовсім скоро можуть внести до розширеного санаційного списку, про що анонсували в Раді нацбезпеки та оборони України. Як наслідок, буде заблокований і доступ до сайтів, серед яких і сайт Почаївської Лаври, хостинг яких забезпечували російські ІТ-шники.

Нагадаємо, нещодавно керівництво Почаївської Лаври звинуватили у глузуванні з назви «Україна» та поширенні антисемітизму через офіційний сайт монастиря. Раніше за цими фактами поліцією було відкрито кримінальне провадження, проте пропагандистські матеріали московські священики зі свого сайту так і не прибрали, пише “ЗЗ”.

У Тернополі патрульні виявили незаконний автомобіль Alfa Romeo

У Тернополі на “Східному” сусід побив пенсіонерку