Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Президент вручив тернопільським поліцейським 18 автомобілів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні президент України Петро Порошенко перебуває на Тернопільщині з робочим візитом. Основна ціль поїздки до нашої області – відкриття лабораторного комплексу та централізованої стерилізації КЗ ТОР «Тернопільська університетська лікарня» та вручення автомобілів поліцейським.

Так, правоохоронці Головного управління національної поліції у Тернопільській області отримали 18-ть сучасних та економних автомобілів «Mitsubishi Outlander PHEV» із встановленою системою Plug–in Hybrid EV (гібридний електромобіль з підзарядкою від електромережі). Використовуватимуть їх у групах реагування патрульної поліції (ГРПП) районних відділів та відділень.

Отримання іномарок стало можливим у рамках реалізації проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій у період дії зобов’язань сторін Кіотського протоколу до Рамкової конвенції ООН про зміну клімату), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.02.2008 року № 221. Згідно з цією програмою, в ГУНП області було вилучено технологічно застарілі автомобілі шляхом їх утилізації для забезпечення скорочення викидів парникових газів.

Притон у Тернополі: тернополянин приймав наркоманів у себе вдома (ФОТО)

Музичні гурти вже у Зарваниці та інтенсивно готують для молоді нічну програму