Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поблизу Тернополя горів п’ятиповерховий житловий будинок (ФОТО)

Дим розповсюджувався по усіх поверхах п’ятиповерхового житлового будинку.

пожежа

У середу, 5 липня, о 19:49 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу у 5-ти поверхового будинку в смт  В. Березовиця на вулиці Микулинецька.

До місця виклику одразу направили два чергові відділення частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону.

Пожежа виникла в квартирі на четвертому поверсі будинку. На  момент прибуття рятувальників  густий, їдкий дим швидко розповсюджувався по всіх поверхах 5-ти поверхового житлового будинку. Керівник гасіння пожежі прийняв рішення про негайну евакуацію жителів будинку, адже їх життю та здоров’ю загрожувала небезпека.

Діючи в умовах сильного задимлення працівники державної служби вчасно зупинили полум’я, не давши йому поширитись. О 20:30 пожежу було локалізовано, а о 20:43 – ліквідовано.

В ході проведення рятувальних робіт пошуковою ланкою ГЗДС врятовано 8 чоловік та виведено на свіже повітря 20 чоловік із задимлених квартир четвертого та п’ятого поверхів.

Вогнем знищено кухонний гарнітур, речі побутового вжитку, дверні полотна та оздоблення коридору.

До гасіння даної пожежі залучались 15 чоловік особового складу та 5 одиниць спеціальної пожежної техніки.

Загиблих та травмованих на місці події не виявлено. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі, повідомляють у прес-службі головного управління ДСНС України в Тернопільській області.

 

У Тернополі оприлюднили страшну статистику кримінальних порушень

У Тернополі з’явився унікальний пішохідний перехід (ФОТО)