Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Паломникам до Зарваниці подарують “Заповіт” Патріарха Йосифа Сліпого

Кожен піший паломник у Зарваницю в своєму комплекті паломника отримає «Заповіт» Патріарха Йосифа Сліпого, видання якого здійснило римське товариство “Свята Софія”.

Про це розповів порталу “Дивен світ” президент товариства отець Марко Ярослав Семеген.

̶  Товариство Святої Софії в Римі, з нагоди 125-літнього ювілею Йосифа Сліпого, ініціювала перевидання книги «Заповіт» Патріарха і паломники Зарваницької прощі отримають частину цього накладу.

Мета цього проекту – дати в руки українцям, християнам важливий інструмент, який не втрачає актуальності й сьогодні, бо Блаженніший Йосиф чітко окреслив візію майбутньої Церкви та суспільства загалом.

Цей великий духовний спадок окреслює мотто  ̶ «Великого бажайте!». Йосиф Сліпий закликає через віру будувати християнські родини, українське суспільство і Церкву. Бажання великого повинно бути визначальним для кожного християнина, особливо в такий складний час, який зараз переживаємо.

Тому, даючи до рук вірним цей «Заповіт», хочемо, щоб він став для них поштовхом, своєрідним підручником. І щоб у словах Патріарха ми знаходили силу і наснагу для наших подальших конструктивних дій,  ̶ наголосив отець Марко Ярослав Семеген.

Як цікаво провести ці вихідні на Тернопільщині (АФІША)

На Тернопільщині п’яний священик скоїв ДТП. Троє дітей у лікарні