Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Франківщині розбився літак з пасажирами під керуванням жителя Тернопільщини

У суботу, 22 липня, о 15:45 в Івано-Франківській області, між селами Корнич і Королівка Коломийського району невдало приземлився літак.
Це було повітряне судно марки СЕSSNA моделі 182Р, номер реєстрації OR-ORV, під керуванням 63-річного пілота, мешканця міста Чортків Тернопільської області, повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на WestNews.

Літак вилетів за півгодини до цього інциденту із злітно-посадкового майданчика «Коломия».На борту знаходилися чотири пасажири віком від 20-ти до 24 років.

Під час польоту над Коломиєю та селом Корнич через технічні несправності повітряного судна пілот вирішив його посадити на пасовищі біля села Корнич. Однак під час пробігу коліс повітряного судна по траві, передня стійка шасі з’їхала в рів, внаслідок чого літак перекинувся.

Пілота з тілесними yшкoдженнямu гoспіталізовaні у Коломийську центральну районну лікарню, а одного пасажира, надавши першу медичну допомогу, відпустили додому. Загорання повітряного судна не було.

До речі, це вже не перша авaрія із приватними літаками біля Коломиї. У вересні 2013 року тут рoзбився двомісний одномоторний легкий літак Zodiac-601, який належав Прикарпатській дитячо-юнацькій спортивній асоціації малої авіації. Тоді загuнуло двоє осіб.

Сумні роздуми напередодні Ліги чемпіонів

На Тернопільщині вантажівка “Краз” розчавила мопед “Вайпер” (ФОТО)