Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині п’яні велосипедисти скоїли дві аварії

У двох ДТП на Тернопільщині травмувались велосипедисти

Одна з цих дорожньо-транспортних пригод сталася 8 липня близько 20-ї години, в смт. Дружба, Теребовлянського району.

Як попередньо з’ясували правоохоронці, 50- річний житель м. Тернопіль, перебуваючи за кермом автомобіля «DAEWOO LANOS», рухався по автодорозі «Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече», і в момент перетинання пішохідного переходу в смт. Дружба, Теребовлянського району, у задні ліві дверцята його транспортного засобу в’їхав велосипедист, 41-річний житель Теребовлянського району.

Внаслідок ДТП в травматологічне відділення Теребовялнської лікарні доставлено та госпіталізовано велосипедиста, у нього лікарі діагностували: забій правого плечового суглобу, забійну рану правої надбрівної ділянки голови, алкогольне сп’яніння.

А вже 10 липня до Чортківської лікарні з закритою-черепною мозковою травмою, церебральною комою потрапив 39-річний велосипедист.

Як попередньо стало відомо, 10 липня близько 19-ї години житель м. Чортків, керуючи велосипедом та рухаючись по вул., Шевченка в м. Чорткові, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки і виїхав на зустрічну смугу руху де допустив бокове зіткнення з автомобілем «FORD», під керуванням жителя Чортківського району. На даний момент постраждалий уже прийшов до тями.

В обох випадках усі обставини пригод ще з’ясовує слідство. Усі транспортні засоби поміщено на спеціальні майданчики відділів поліції.

У водіїв та велосипедистів взято забір крові на вміст алкоголю, про те, попередньо відомо, що обидвоє велосипедистів були напідпитку, повідомляють у відділі забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Тернопільській області.

Правоохоронці нагадують особам, які керують велосипедами що і для них в Кодексі України про адміністративні правопорушення передбачена відповідальність за ч. 2,3,4, ст. 127.

Правил дорожнього руху повинні дотримуватись усі без винятку, адже нехтування ними може призвести до лиха.

 

У Тернополі гасили пожежу у житловому будинку (ФОТО)

На Тернопільщині учасник АТО загинув, врятувавши із води двох дітей (ВІДЕО)