Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині представили унікальний проект, аналогів якому немає в Україні (ФОТО)

У туристичній галузі Тернопільської області, представили унікальний проект, аналогів якому немає в Україні. Йдеться про можливість зчитувати інформацію про визначні туристичні об’єкти за допомогою QR-коду.

Даний проект розробили у туристичному відділі обласної адміністрації. За ініціативою наших туристів виготовили сто антивандальних табличок з QR-кодами з короткою інформацією про туристичний об’єкт, до якого вони прикріплені. Так, інформація міститься двома мовами – українською та англійською, а щоб її отримати необхідний лише смартфон і відповідна програма для зчитування QR-кодів. Щоб отримати всю необхідну інформацію про об’єкт із QR-коду, інтернету не потрібно. Інформація розміщена на порталі Тернопілля туристичне.

За словами розробників, щоб реалізувати задумане, багато коштів не знадобилося. Загалом вартість ста табличок обійшлася у суму 6 тисяч гривень. Водночас, як наголосили ініціатори, зупинятися на досягнутому вони не збираються і продовжуватимуть та розвиватимуть проект надалі, адже залучення туристів на Тернопільщину та промоція нашого краю є одним із пріоритетних завдань.

У Тернополі вже три місяці ремонтують дорогу, яку мали відремонтувати за місяць (ФОТО)

Ведучий з Тернополя Сергій Притула святкує народження донечки (ФОТО)