Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На тернопільському ринку “накрили” точку, де продавали браконьєрські сітки (ФОТО)

Представники ГО Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля” спільно з Управління муніципальної поліції Тернополя провели черговий рейд біля центрального ринку.

Про це повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на пост в ФБ спільноті “Чортківські новини”.

Чоловік здійснював торгівлю на тротуарі без жодного дозвільного документа та продавав знаряддя лову, які заборонені Заканом України “Про тваринний світ” та “Правилами любительського і спортивного рибальства”, а саме рибальські сітки, виготовлені із сіткоснастевого матеріалу, та заборонені ятеря, раколовки.

Для встановлення особи порушника на місце події викликали працівників Нацполіції, котрі підтвердили факт відсутності будь якого документа та склали адмін протокол за ст.159 КУпАП – порушення правил торгівлі на ринках. Муніципальною поліцією було складено ще один протокол за ст.152 КУпАП – порушення Державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, що є порушенням розділу 23 Правил благоустрою м.Тернополя, штраф 340грн.

Всього було вилучили 55 сіток, загальною довжиною близько 1000 метрів, 2 ятеря та 2 раколовки. Ринкова вартість даної продукції становить близько 10000 тис. грн. На правопорушника ще буде складено адміністративний протокол за ст. 85-1 КУпАП – виготовлення, збут, зберігання чи реклама заборонених знарядь добування (збирання) об’єктів тваринного або рослинного світу.

Справу буде направлено до міськрайонного суду. Правопорушнику загрожує штраф до 357 гривень з конфіскацією цих знарядь, матеріалів та засобів для їх виготовлення.

 

Нещастя у Тернополі: на ставу втопився чоловік

На Тернопільщині водій на “Мерседесі” злетів з дороги