Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

За ніч у Тернополі затримали чотирьох небезпечних водіїв

За минулу ніч у Тернополі патрульні поліцейські зупинили четверо водіїв, які перебували за кермом в стані алкогольного сп’яніння, чим становили небезпеку як для пішоходів, так і для інших водіїв, не говорячи вже про їхнє власне життя і здоров’я.

Зокрема, близько 21.35, на вул. Лозовецька, патрульні зупинили 27-річного водія, який кермував автомобілем «ВАЗ-2107». При спілкуванні з ним, з’ясувалося, що він перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Це також підтвердив тест, результат якого показав 0,57% проміле алкоголю в крові.

Цієї ж ночі, близько 22.20 на автодорозі М-12 «Стрий – Знаменка» 154 км, було зупинено 52-річного водія, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння,  керував мікроавтобусом «Volkswagen Transporter». Від проходження огляду на вміст алкоголю в крові він відмовився.

Водночас, близько десятої години вечора, на автодорозі «Львів-Тернопіль» 119км, 29-річний водій напідпитку сів за кермо «Mercedes-Benz E320». Від проходження огляду він також відмовився.

А вже після опівночі на цій ж ділянці дороги патрульні зупинили 19-річного водія автівки «ВАЗ-2109» з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на вмст алкоголю в крові він відмовився.

На всіх водіїв було складено протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП – водіння у стані алкогольного сп’яніння.

 

У четвер знову спробують продати тернопільський завод «Оріон»

Відомий математик з Тернопільщини помер на польському кордоні