Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Допоможіть врятувати молодого вчителя (ВІДЕО)

У 29-річного Романа Шмигельського з села Зубрець, що на Бучаччині, діагностували рак кишківника. Хлопець пройшов не один курс хіміотерапії, кожен з яких коштує 40 тисяч гривень. 

Сім’я вичерпала усі свої ресурси і грошей на подальше лікування немає. Тому сестра Романа просить усіх небайдужих про допомогу.

— Історія його захворювання почалася ще з пологового будинку. Йому прищемили кишечник і з того часу почались проблеми. Чим старшим він ставав, тим більше було проблем. Спочатку був гастрит, потім гастрит переріс в язви. Десь в 17 років його в Тернополі, можна сказати, з того світу повернули. Він практично нічого не їв, від самої води йому ставало погано, падав гемоглобін, — каже Галина Кіндзерська.

Тоді хлопцеві поставили діагноз — нетиповий виразковий коліт. На лікування витратили значну суму грошей і на деякий час про хворобу вдалось забути. Проте, пів року тому Романові знову стало зле. Лікарі поставили діагноз — ракова пухлина кишківника. Відтак, хлопцеві потрібно кожних три тижні проходити курси хіміотерапії в Києві.

Зазначимо, що Роман працює вчителем початкових класів і надіється після літніх канікул повернутись в школу до дітей.

Джерело: ТВ-4

На Тернопільщині п’яний водій видавав себе за іншого (ФОТО)

На Тернопільщині близько 8 тисяч домогосподарств заборгували за компослуги