Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Долю тернопільських “копів”, яких звинувачуюють у ґвалтуванні, вирішуватимуть у Києві

Резонансна історія про жорстоке поводження правоохоронців із підозрюваними швидко набирає обертів.

Громадські активісти просять Юрія Луценка провести незалежне розслідування.

Звернення адресоване Генеральному прокурору України Юрію Луценку, Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову та голові Національної поліції Сергію Князєву, пише сайт “Українські новини”.

“14 липня 2017 року на порталі Цензор.НЕТ була опублікована стаття Тетяни Курманової “Мене били струмом та ґвалтували шваброю …”: у Тернополі заявляють про катування в поліції. У матеріалі наведені випадки, що можуть свідчити про систематичне застосування поліцією Тернополя катувань та жорстокого поводження щодо затриманих. З часу, що минув з моменту публікації, громадськість не отримала жодної реакції керівництва поліції на наведені факти, а правозахисникам продовжують надходити скарги на катування у поліції Тернополя. Просимо негайно розпочати розслідування наведених фактів, що можуть свідчити про скоєння злочинів”, – заявлено в повідомленні.

На даний момент звернення підписали: Центр інформації про права людини, Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів і Тернопільська правозахисна група.

 

Чоловік зганьбився перед входом у церкву (ФОТО)

«Екстрасенс» з Києва знову заговорила про сім’ю вбитої випускниці