Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Гройсман розповів деталі ремонту траси, яка пройде через Тернопіль

Про грандіозну реконструкцію транспортного коридору Львів-Миколаїв написав у Facebook Прем’єр-міністр України. Схоже, ця дорога має стати візитною карткою Володимира Гройсмана як господарника.

На початку літа голова Кабміну на вертольоті оглядав стан робіт на західній частині цього напрямку.
«Ми започатковуємо нові проекти. Один з них — оновлена дорога Львів – Тернопіль – Вінниця – Одеса – Миколаїв, яка стане частиною транспортного коридору між польськими портами Балтії та нашими Чорного моря «GO HIGHWAY» (Gdansk-Odesa)», – написав Гройсман.
Він додав, що у нещодавно прийнятих змінах до Бюджету закладені перші 800 млн гривень на реалізацію цього проекту. 100 з цих мільйонів виділено на ремонти тернопільської частини дороги.
«Зокрема, в рамках цього проекту передбачається реконструкція і капітальний ремонт понад 70 кілометрів дороги Краковець – Львів, понад 90 кілометрів Львів- Тернопіль, майже 270 кілометрів дороги Умань – Одеса, ремонт і реконструкція інших ділянок цієї дороги, реконструкція північного об’їзду Львова і будівництво східного об’їзду Тернополя, будівництво декількох десятків нових транспортних розв’язок. Все це дозволить суттєво підвищити і пропускну спроможність траси і безпеку руху, – ділиться планами Прем’єр-міністр України.

Потяг Львів-Київ переїхав на смерть жителя Тернопільщини

У одному з районів Тернопільщини відмовилися закривати малокомплектні школи