Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Візит в стилі Лукашенка: чим здивував Гройсман на Тернопільщині (ФОТО)

У Прем’єр-Міністра з’являється свій неповторний стиль. Якщо на початку літа під час візиту на Тернопільщину Володимир Гройсман епатажно випробовував сучасну дорожню техніку, то зараз високопосадовець сів за кермо комбайна. Цей вчинок нагадав президента Білорусі Олександра Лукашенка, який полюбляє саме такий піар.

Перебуваючи із робочим візитом на Тернопільщині, Володимир Гройсман взяв участь у форумі по децентралізації, а також відвідав аграрне підприємство в Іванівці Теребовлянського району та заклав капсулу під будівництво «Водної арени Тернопіль».

Зокрема, першою частиною робочої програми Прем’єр-міністра України було те, що він поспілкувався з керівництвом районів та головами ОТГ під час Форуму «Децентралізація – основа формування ефективної системи управління та місцевого розвитку». Після цього він відвідав тваринницький комплекс на ПОП «Іванівське», директором якого є його незмінний керівник Антон Білик. Також прем’єр побував на полях, які обробляє підприємство й навіть проїхався у комбайні, де заразом пересвідчився у належних умовах роботи комбайнерів. Сьогодні, на полі молотили ріпак.

Завершальною частиною приїзду на Тернопільщину було закладення символічної капсули під реконструкцію гідротехнічних споруд веслувального каналу та будівництво центру веслування та водних видів спорту з інфраструктурою «Водна арена Тернопіль» на руслі р. Серет. Участь у закладанні капсули також взяли голова Тернопільської ОДА Степан Барна, міський голова Тернополя Сергій Надал, головний тренер збірної України з веслування на байдарках і каное Юрій Чебан та президент Федерації каное України Сергій Чернишов.

Тернополяни продовжують дивувати своєю безпечністю (ФОТО)

Нарешті знайшлася управа на нахабних таксистів із залізничного вокзалу