Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вірні Настасова відвідали відомий в України храм, у якому знаходяться мощі 710 святих

У суботу, 24 червня, члени спільноти «Матері в молитві» с. Настасів разом із своїм духовним наставником отцем Романом Габрилеєм та іншими парафіянами села організували паломницьку поїздку до церкви св. Анни м. Борислав, щоб помолитися перед священними останками і вимолити здоров’я та заступництва за себе та родину, за мир та спокій в Україні.

В цьому храмі зберігаються 710 святих мощей, що надають снаги та утверджують у вірі.

Реліквії привіз з Ватикану парох Української греко-католицької церкви Святої Анни, доктор богослов’я, отець Роман Василів.

Унікальністю Бориславської церкви є те, що чи не кожен може побачити тут мощі свого небесного охоронця – святого, який мав таке саме ім’я. Так багато невеличких дерев’яних мощовиків ми побачили вперше. На кожному – зображення святого, ім’я та капсула з його останками

Прибувши в м. Борислав паломники приступили до Святих Тайн Сповіді та Євхаристії, а по закінченні Літургії до Тайни Єлеопомазання, отримали благословення мощівником, в якому вмонтовані 54 реліквії, пов’язані з життям і смертю Ісуса Христа.

Отець Роман Василів розповідав свідчення людей, які зцілилися за посередництвом святих, мощі яких знаходяться в цьому храмі та про святих, які є помічниками у потребах і вимолюють у Господа благодать  та передають її нам.

У храмі є книга зцілень, куди люди, які одужали завдяки молитвам , записують свої історії. Багато сторінок уже списані подячними відгуками. Також тут є ціла гора виписок із лікарень, які засвідчують цілковите одужання, повідомляють у прес-службі Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ.

 

Жителька Тернопільщини продавала заробітчан у російське трудове рабство

Стало відомо, скільки випускників на Тернопільщині не склали ЗНО