Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вночі у Тернополі патрульні затримали чотирьох водіїв, які люблять нічну їзду та алкоголь

У Тернополі патрульні поліцейські зупинили чотирьох водіїв, які вважаються потенційними вбивцями на дорозі, позаяк перевищують швидкість і сідають за кермо напідпитку.

Так, близько 22:58, на вул. С. Бандери, 29-річний водій кермував автівкою ВАЗ-2105 з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду він відмовився. На водія складено протокол за ч.2 ст. 130 КУпАП, винесено постанову за ч.3 ст. 126 КУпАП .

Після того, близько другої години ночі, на автодорозі Львів-Тернопіль (траса – Н – 02), 27-річний водій  керував автомобілем «Fiat Doblo». За кермом перебував в стані алкогольного сп’яніння. Як повідомляють патрульні, згідно із висновком ЦРКЛ м. Зборів результат алкоголю в крові – 3.6 % проміле. На водія складено протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП, винесено постанову за ч.2ст. 122 КУпАП. Також у нього вилучили водійське посвідчення.

Водночас, близько 2:19 год., на вул. С. Будного, водій 1981р.н., керував ТЗ «Volkswagen Caddy» і також в стані алкогольного сп’яніння. Результат – 1.55% проміле. А через кілька хвилин, близько третьої години ночі, на вул. Бродівська, 50, було зупинено 22-річного водія, який водій перебував за кермом автомобіля ВАЗ-2108 в стані алкогольного сп’яніння. Згідно із висновком обласного наркодиспансеру у його крові було виявлено 1.95% проміле алкоголю. На даного водія аналогічно як і на інших склали протокол за водіння у стані алкогольного сп’яніння.

Водіям вантажних автомобілів нагадують про дуже важливу заборону

Тернопільська “Нива” перемогла львівські “Карпати”