Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вакарчук зателефонував до тернопільської Сюзанни, яка бореться з онкологією

Телефонний дзвінок, щирі слова підтримки та запрошення на найближчий концерт – лідер легендарного гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук зателефонував до тернопільської активістки Сюзанни Матійчик, яка бореться з онкологією.

Для дівчини дзвінок – сюрприз від друзів, – став справжнім шоком.

  • Я в шоці… Почуваюсь, ніби в мене день народження і просто не знаю, що сказати, – тільки й змогла вимовити Сюзі, почувши у слухавці голос Вакарчука. – З такими друзями мені й справді все під силу…

Сюзанна Матійчик ненадовго приїхала до Тернополя. Скоро – довга дорога до Нью-Йорку і знову лікарняні палати й безліч процедур.

Доки перебуває на батьківщині, Сюзі зібрала всіх друзів, волонтерів і активістів, які допомагали у зборі коштів на її лікування і просто були поруч, коли боролась з недугою. Чимало посмішок і просто щирих слів… Вечір у колі найближчих й справді був дуже теплим. Якоїсь миті все змінив телефонний дзвінок. Сюзі відповіла і вже через кілька секунд, прикривши обличчя рукою, плакала. Її чоловік Женя, який завжди поруч та кожну секунду намагається оберігати кохану від негативу, скочив з місця: «Хто дзвонить? Чого вона плаче???»

  • Дякую вам, Святослав, я вам щиро дякую і просто не знаю, що сказати, – емоції переповнювали Сюзанну. А легендарний співак на тому кінці дроту продовжував, – я дзвоню вам з особистого номера. Можете мені зателефонувати, якщо захочете мене почути. Чи просто поговорити. На все воля Божа, але я переконаний – у вас все буде добре.

Розмова з виконавцем пісні «Сюзі» тривала 5-10 хвилин. За кілька хвилин тернопільська Сюзі вже посміхалась. Її переповнювали емоції.

  • Я щаслива, бо у мене такі друзі, бо у мене є всі ви, – тільки й вимовила Сюзанна, звертаючись до усіх присутніх. – Чого-чого, а цього сюрпризу я не забуду ніколи.

Сюзі! Ти маєш одужати!!! За тебе молиться дуже багато людей, і всі вони роблять все можливе й неможливе, аби це сталось якнайшвидше. Ми любимо тебе!!!

Джерело: “20 хвилин”.

У Тернополі на ринку вилучили цілу партію небезпечної дині

У Тернополі хулігани перевернули біотуалети (ФОТОФАКТ)