Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Барна не задоволений роботою голів кількох РДА

Про це стало відомо сьогодні, 26 липня, під час колегії обласної державної адміністрації, де аналізували соціально-економічну діяльність розвитку області за результатами першого півріччя 2017 року.

Так, за словами голови Тернопільської ОДА Степана Барни, не можна не звернути увагу на те, що в соціально-економічному розвитку області продовжують залишатися проблеми тривалого характеру, які переслідують область уже впродовж кількох років.

Йдеться, зокрема, про нерівномірність динаміки розвитку на територіях економічних та соціальних процесів. Адже за результатами першого півріччя, продовжувався спад обсягів виробленої та реалізованої промислової продукції у Підгаєцькому, Заліщицькому, Бучацькому та Збаразькому районах. Також скоротили обсяги виробництва м’яса підприємства Борщівського, Бучацького, Гусятинського, Заліщицького, Кременецького, Лановецького, Теребовлянського районів. Обсяги виробництва молока скоротили й сільгосппідприємства у Чортківському, Теребовлянському, Підгаєцькому, Шумському, Збаразькому, Тернопільському та Зборівському районах.

А в Гусятинському, Заліщицькому та Кременецькому районах – у першому кварталі поточного року молока взагалі не виробляли.

– На мій погляд, усім службам області потрібно детально розібратися, яка причина таких низьких показників у діяльності цих ще донедавна успішних, з точки зору розвитку АПК, районах. І перш за все мене цікавить Гусятинський, Заліщицький та Борщівський райони, – наголосив Степан Барна.

На Тернопільщину йдуть дощі та похолодання

На Тернопільщині назвали райони з найвищим рівнем безробіття