Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин шокований, в якому стані знаходиться маршрутка №16 (ВІДЕО)

Тернополянин фільмує стан маршруток в місті. Цього разу мова йде про маршрутку номер 16. Чоловік шокований.

“Я думаю більшість жителів нажого міста котрі користуються громадським транспортом неодноразому помічали плавевний, але фільмувати цього ніхто не хоче, так як це ні на що не повпливає, але я вирішив спробувати і це вже 4 стаття на цю тему+ ВІДЕО, – пише тернополянин на “20 хвилин”.

Я звичайно все розумію, але  щоб настільки занедбана маршрутка яка від докиту сипиться в прямому сенсі цього слова( у ВІДЕО детальніше) – це вже новий рівень. Будь то КП чи ПП – це просто маразм, доводити транспортний засіб до такого стану, значить як був капітальни ремонт, а він був, так як 2-3 роки тому цей автобус був жовтого кольору як і всі( яким  щоранку забитий центр), отже слідує наслідок , що кузом просто пофарбували, без будь-якого ремонту так як я просто уявити не можу  собі в яких умовах має зберігатися  транспортний засіб, що за 2-3 роки не те  що поіржавів , а просто ЗГНИВ і реально певна його частина частково висить в повітрі – це по-перше.

По-друге, ДЕ ШМАТОК ПОРУЧНЯ??? -це  ж яким треба бути жадним і наглим , щоб зняти старий поручень і десь його використати( скоріш за все у власних цілях) і встановити новий КОРОТШИЙ +- НА 1,5 МЕТРА!!!! МАРАЗМ і нічого быльше , у мене все…

У тернополянки з-під носа викрали кілька тисяч гривень

В УАПЦ обіцяють з’ясувати ситуацію з виділенням майна скандальному священику Мстиславу (Гуку)