Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Подробиці смертельної аварії на Тернопільщині: Пасажири, які їхали на море, робили зауваження водієві

На Тернопільщині перекинувся пасажирський автобус: одна людина загинула, п’ятеро отримало травми. Пасажири стверджують, що під час поїздки робили зауваження водієві щодо безпечної швидкості руху.

Нагадаємо, що 8 липня о 18 год. 20 хв. до працівників поліції надійшло повідомлення про те що на автодорозі «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече» в с. Нагірянка, Чортківського району ДТП з потерпілими.

Як попередньо з’ясували правоохоронці, 8 липня о 18-ї годині, житель м. Івано-Франківськ, 1990 р.н., керуючи туристичним автобусом «СЕТРА», на крутому повороті не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, допустив зіткнення з відбійником та перекидання вищевказаного автобуса в кювет.
У салоні транспортного засобу перебувало двоє водіїв та 53 пасажира, серед яких 10 неповнолітніх. Усі вони з м. Коломия прямували у м. Одесу на відпочинок.
Останньою ця подорож стала для 24-річної жительки м. Коломия, від отриманих травм вона загинула на місці пригоди. Ще п’ятеро пасажирів з різними ушкодженнями доставлені в приймальне відділення лікарні, троє з них госпіталізовано.
Пасажири стверджують, що під час поїздки робили зауваження водієві щодо безпечної швидкості руху. Тепер усі обставини пригоди з’ясовує слідство. У водія відібрано забір крові на вміст алкоголю.

За допомогою двох підйомних кранів, вантажного автомобіля КрАЗ та двох John Deere автобус підняли на дорогу та доставили на спеціальний майданчик Чортківського відділу поліції.

Громадський активіст попався під час отримання великого хабара

Богомол розповів нові подробиці у справі вбивства випускниці з Вишнівця (ВІДЕО)