Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Жителька Лондона підготувала сюрприз для тернополян

Христина вже 17 років живе за кордоном. 4 серпня вона приїде у Тернопіль із виступом.

Місцеву публіку розважатиме британський рок-хор

Тернополянка Христина  Дмитрик, яка нещодавно брала участь в шоу «Голос країни», везе рок-хор у рідне місто. 29-річна Христина уже 17 років живе в Лондоні, зараз є керівницею рок-хору.

Її любов до музики родом з дитинства. Ще восьмирічною школяркою Христина  почала відвідувати Тернопільську дитячу хорову школу “Зоринка”, пише “Нова“.

– Саме її керівник – світлої пам’яті Ізидор Доскоч — назавжди прищепив мені любов до хорового співу, — розповідає дівчина,  — і з його подачі я вже дев’ятий рік є лідером і диригентом рок-хору в Лондоні… Цей хор – колосальне явище в музичній культурі Британії, адже він налічує загалом 26 тисяч осіб! Я ж керую чотирма сотнями хористів. Хор аматорський, у ньому займаються люди різного віку і професій — вчителі, лікарі, хтось уже пенсіонер, а хтось ще зовсім юний… Більшість хористів — англійці, але є вихідці з Австралії, Америки і навіть мої земляки-українці…

4 серпня  можна буде побачити і почути нашу талановиту землячку та її «підопічних» вживу: того дня на Театральному майдані міста відбудеться грандіозний благодійний концерт на підтримку дітей-сиріт, які живуть в інтернатах.

Після побаченого Нерукотворного Образу з Ватикану хлопець у Тернополі вирішив охреститись

У Західній Україні масово і свідомо відмовляються від вакцинації дітей